Κόσμος|14.08.2023 22:45

Άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στην Ισπανία: Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή

Newsroom

Η γνωστή περιοχή Punta Ballena του Μαγκαλιούφ στην Ισπανία, η οποία είναι γνωστή για τα πάρτι της, ήταν ο τόπος ενός άγριου καβγά μεταξύ δύο αντιμαχόμενων ομάδων νεαρών.

Πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail δείχνουν τους νεαρούς να χτυπούν ο ένας τον άλλον σε έναν καβγά με αποτέλεσμα έναν άνδρα να χάνει τις αισθήσεις του και άλλους να δέχονται δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν όταν ένας άνδρας προσπάθησε να μετακινήσει έναν άλλο θαμώνα του πάρτι που είχε πέσει αναίσθητος σε έναν άλλο καβγά, με το αίμα να βγαίνει από το κεφάλι του νεαρού που βρισκόταν μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τον άνδρα να σηκώσει τον αναίσθητο νεαρό από το πάτωμα, επειδή προφανώς ανησυχούσαν ότι αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση για το τραυματισμένο θύμα πριν από την άφιξη των γιατρών.

Όμως ένας άλλος θαμώνας του πάρτι που φορούσε γκρι μπλουζάκι και ναυτικό σορτσάκι μπήκε στον καυγά με ένα ισχυρό δεξί κροσέ στο πρόσωπο του άνδρα, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος.

Το βίντεο δείχνει πώς περισσότεροι νεαροί μπήκαν στον καβγά για να παλέψουν, με τους παρευρισκόμενους στο πάρτι να επιτίθενται μανιωδώς ο ένας στον άλλο με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα τους.

Ισπανίαειδήσεις τώρατουρίστεςκαβγάς