Ο Φρέντι Μπελέρης μιλά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή: Η Δικαιοσύνη πάντα κερδίζει - Κανονικά η εκδήλωση για την απελευθέρωσή του
NewsroomΚανονικά πραγματοποιείται η εκδήλωση υπέρ της απελευθέρωσης του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα παρά την προσπάθεια τον Αλβανικών αρχών να την παρεμποδίσουν.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα αστυνομικός που είχε στα χέρια του ένα χαρτί είπε στους διοργανωτές ότι απαγορεύεται να γίνει η συγκέντρωση για λόγους ασφαλείας. Το έγγραφο δεν το παρέλαβε κάνεις γιατί δεν τους το έστειλαν επίσημα. Το παρών δίνουν τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης, όσο και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο Φρέντι Μπελέρης μιλά για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή
«Είμαι μια χαρά, είμαι δυνατός. Περιμένω. Έχουν περάσει 3 μήνες, είμαι αποφασισμένος να κάτσω εδώ όσο χρειαστεί, για να ορκιστώ δήμαρχος και να πάω εκεί που με όρισε ο λαός της Χειμάρρας», αναφέρει ο Φρέντι Μπελέρης μιλώντας για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και συνεχίζει στέλνοντας μήνυμα στους ψηφοφόρους του:
«Θέλω να τους πω να είναι δυνατοί, να περιμένουν και να έχουν πίστη στο Θεό και πίστη στον αγώνα. Η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί. Άλλες φορές πιο γρήγορα, άλλες φορές πιο αργά, αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει».
«Η μόνη αιτία που βρίσκομαι μέσα είναι η υφαρπαγή των περιουσιών από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους, για λογαριασμό στρατηγικών επενδυτών που κυρίως είναι φίλοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», σημειώνει.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου