Κόσμος|16.08.2023 09:42
Ταύρος πέταξε στον αέρα και τραυμάτισε σοβαρά 28χρονο ταυρομάχο - Συγκλονίζει το βίντεο
NewsroomΣοβαρό τραυματισμό υπέστη 28χρονος ταυρομάχος, σε προάστιο της Μαδρίτης στην Ισπανία, όταν ταύρος τον χτύπησε και τον πέταξε στον αέρα.
Στο βίντεο από την ταυρομαχία φαίνεται ο Ισπανός ταυρομάχος, Αλεχάντρο Κονκέρο, να μην μπορεί να αποτρέψει την επαφή του με τον ταύρο, ο οποίος με τα χτυπήματά του τον τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να χρειαστεί η αεροδιακομιδή του 28χρονου σε νοσοκομείο.
Στα πλάνα που κυκλοφορούν ακούγονται τα ουρλιαχτά των θεατών και σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών ο 28χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στη βουβωνική χώρα.
Ο Κονκέρο είναι ο γιος του διάσημου ταυρομάχου Χοσέ Κονκέρο, που στην Ισπανία είναι γνωστός ως ο «Τυφώνας της Χουέλβα».
Διαβάστε ακόμη
- «Κόπηκε» η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές - Ψήφισαν 161 βουλευτές
- Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού από την Κρήτη - Τον έψαχναν πέντε μήνες
- Μην σιωπάτε: Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων στον Βόλο
- Να το πετάξω; Να το βάλω ψυγείο; Τελικά είναι εντάξει να χρησιμοποιούμε το περσινό αντηλιακό;