Νέο κύμα καύσωνα πλήττει την Ιταλία: Σε κόκκινο συναγερμό πέντε πόλεις
NewsroomΝέο κύμα καύσωνα πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της Ιταλίας ενώ υπάρχει κίνδυνος να εκδηλωθούν καταιγίδες στα βόρεια τμήματα της χώρας, δήλωσαν σήμερα μετεωρολόγοι.
Συναγερμός σε πολλές περιοχές
Κόκκινος συναγερμός για καύσωνα έχει κηρυχθεί σήμερα στη Φλωρεντία, την Μπολόνια, την Περούτζα, το Μπολτσάνο και την Μπρέσια. Πορτοκαλί συναγερμός έχει κηρυχθεί στη Ρώμη, τη Λατίνα, τη Βερόνα, το Ριέτι το Φροζινόνε και το Καμπομπάσο.
Πορτοκαλί συναγερμός για καταιγίδες ισχύει για τη Λομβαρδία και κίτρινος για το Τρεντίνο, αφού καταιγίδες προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες χθες, Πέμπτη, στο Πιεμόντε (Πεδεμόντιο).
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο αντικυκλώνας Νέρων αναμένεται να ανεβάσει τις θερμοκρασίες μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου, όπως και στα πρώτα δύο κύματα καύσωνα τον περασμένο μήνα.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!