Κόσμος|03.09.2023 21:26

Gender reveal party με αεροσκάφος που αποκάλυψε το φύλο του μωρού εξελίχθηκε σε τραγωδία - Ενώ χειροκροτούσαν, το τζετ συνετρίβη

Newsroom

Πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού (gender reveal party) στο Μεξικό μετατράπηκε σε... τραγωδία. Οι μελλοντικοί γονείς αποφάσισαν να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη μαζί με συγγενείς και φίλους.

Το ζευγάρι για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα προσέλαβε για το πάρτι τους ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο κατά τη διάρκεια της πτήσης θα πετούσε ροζ ή μπλε πούδρα στον αέρα, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.

Το τζετ πραγματοποίησε πτήση πάνω από τον χώρο όπου γινόταν το πάρτι, πετώντας ροζ πούδρα και υποδεικνύοντας έτσι ότι οι μελλοντικοί γονείς θα αποκτήσουν κόρη, σύμφωνα με τη DailyMail.

Όλοι ξέσπασαν χειροκροτήματα, αγνοώντας αρχικά την τραγωδία που εκτυλισσόταν μπροστά τους.

Το αεροσκάφος έκανε ξαφνικά έναν ελιγμό προς τα πάνω και άρχισε να περιστρέφεται στο πλάι, τη στιγμή που ένα από τα φτερά του κατέρρευσε στον αέρα. Το τζετ βγήκε εκτός ελέγχου, περνώντας μέσα από τους φοίνικες και στη συνέχεια συνετρίβη.

Ο 32χρονος Luis Angel N. ήταν ο πιλότος και το μόνο άτομο στο μικρό αεροπλάνο. Βρέθηκε πεσμένος στα συντρίμμια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς πέθανε.

ειδήσεις τώραΜεξικόπάρτιτραγωδία