Κόσμος|08.09.2023 08:05

Σκάνδαλο με δασκάλα σε χριστιανικό σχολείο στην Αλαμπάμα: Κατηγορείται πως αποπλανούσε έφηβους με γυμνές φωτογραφίες

Newsroom

Σε δύο έφηβους μαθητές της κατηγορείται πως ασέλγησε μια δασκάλα μαθηματικών σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα, αφού προηγουμένως τους είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Η Κρίσταν Φροστ που είναι 35 ετών και μητέρα τριών παιδιών τον περασμένο μήνα παραιτήθηκε από την Χριστιανική Ακαδημία Κρένσο, μετά την αποκάλυψη ότι έστελνε σε μαθητή γυμνές φωτογραφίες της μέσω Snapchat, ζητώντας μάλιστα και από εκείνον να κάνει το ίδιο.

Εκπρόσωπος του σχολείου ζήτησε από τη δασκάλα να απολογηθεί για αυτό που έκανε, ενώ εκείνη παραδέχθηκε πως είχε στείλει μια φωτογραφία «για πλάκα» στην ομάδα των τσιρλίντερ του σχολείου όπου είχε ανασηκώσει το σορτς της για να φαίνονται οι γλουτοί της.

Στις 24 Αυγούστου, η γυναίκα υπέβαλε την παραίτησή της, και την επόμενη κιόλας μέρα το σχολείο κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Λαβέρν.

Μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ότι ο έφηβος GT δεν είχε ανταλλάξει μόνο γυμνές φωτογραφίες με τη δασκάλα μαθηματικών, αλλά οι δυο τους είχαν και «σεξουαλικές επαφές».

Η Φροστ αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών που αφορούν στην αποπλάνηση ανηλίκων και στη διανομή πορνογραφικού υλικού σε παιδιά.

μαθητέςδασκάλαειδήσεις τώραΑλαμπάμα