Κόσμος|10.09.2023 11:00

Σάλος στις ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται ότι βίασε 12χρονο αγόρι

Newsroom

Μια δασκάλα της τετάρτης τάξης στο Τενεσί μπορεί να αντιμετωπίσει 25 χρόνια φυλάκισης, αφού συνελήφθη για τον φερόμενο βιασμό ενός 12χρονου και την επικοινωνία της με άλλους πρώην μαθητές στο διαδίκτυο.

Η Alissa McCommon, 38 ετών, συνελήφθη έξω από το σπίτι της την Παρασκευή από το αστυνομικό τμήμα του Covington και εισήχθη στη φυλακή της κομητείας Tipton.

Η μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν πρώην μαθητή της το 2021 στο σπίτι της, δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας του Κόβινγκτον Ντόνα Τέρνερ.

Η καθηγήτρια της Charger Academy παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα με μαθητές, δήλωσε η αστυνομία.

Η McCommon τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή στις 24 Αυγούστου, αφού ένας γονέας κατέθεσε τον ισχυρισμό, σύμφωνα με το WREG.

Αφού ο γονέας ήρθε μπροστά, αρκετοί άλλοι μαθητές ισχυρίστηκαν ότι ο McCommon τους έγινε φίλος τους στο διαδίκτυο και μάλιστα έπαιζε μαζί τους βιντεοπαιχνίδια, ανέφερε το πρακτορείο.

Σύμφωνα με τη nypost, η δασκάλα της τετάρτης τάξης φέρεται να έστειλε στους μαθητές ακατάλληλες φωτογραφίες και να ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους, ανέφερε το πρακτορείο.

Η δασκάλα, η οποία κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων, υποστηρίζει την αθωότητά της. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τα φερόμενα ως θύματα.

βιασμόςΗΠΑδασκάλαειδήσεις τώρα