Κόσμος|11.09.2023 13:24

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σε αποδοχή κληρονομιάς προχωρούν οι πέντε κληρονόμοι του Καβαλιέρε - Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει αγοραστής για τη βίλα του στη Σαρδηνία

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP Photo
AP Photo
AP Photo
AP Photo
AP Photo
AP Photo
AP Photo

Σε αποδοχή κληρονομιάς προχωρούν οι 5 κληρονόμοι του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούνιο.

Η πρωτότοκη κόρη του Καβαλιέρε η Μαρίνα και ο μεγαλύτερος γιος του, ο Πιερσίλβιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα τους, λαμβάνουν το 60% επί του συνόλου της περιουσίας του.

Τα τρία μικρότερα παιδιά, η Ελεονόρα, η Μπάρμπαρα και ο Λουίτζι -τα οποία ο «μίστερ τιβί» είχε αποκτήσει από τον γάμο με την Βερόνικα Λάριο-, συμφώνησαν να λάβουν το υπόλοιπο 40%.

Εφόσον δεν αμφισβητείται η κληρονομιά του Μπερλουσκόνι, δεν θα χρειαστεί να γίνει εκτίμησή της αξίας των περιουσιακών του στοιχείων, σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες θεωρείται πιθανό τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση της βίλα Τσερτόζα, στην Σαρδηνία, για την απόκτηση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αγοραστές που έχουν προσφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ιταλίακληρονομιάειδήσεις τώραΣίλβιο Μπερλουσκόνι