Κόσμος|17.09.2023 09:35

Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα στην Αγγλία: Πώς το νέο της σπίτι έγινε ο εφιάλτης της

Newsroom

Σοβαρό πρόβλημα υγιεινής αντιμετωπίζει μια 29χρονη στην Αγγλία η οποία μετακόμισε στο Στάνγουελ το Νοέμβριο με όνειρο να δημιουργήσει οικογένεια. Η επιθυμία της αυτή ωστόσο καταστρέφεται, καθώς το σπίτι της έχει καταληφθεί από σκουλήκια που δημιουργήθηκαν από τα προβλήματα αποκομιδής των σκουπιδιών.

Μιλώντας στο BBC, η Γιασμίν Κανάμ η οποία εργάζεται στο υπουργείο Εσωτερικών κατήγγειλε πως οι υπερχειλισμένοι κοινόχρηστοι κάδοι έχουν γεμίσει σκουλήκια και οι διαμάχες της με την εταιρεία στέγασης μόνο πονοκέφαλο της προκαλούν καθώς δεν δόθηκε καμία λύση για τον υγειονομικό αυτόν εφιάλτη.

Το νέο της σπίτι βρίσκεται δίπλα σε ένα σύνολο κοινόχρηστων κάδων που υποτίθεται ότι συλλέγονται κάθε δεκαπενθήμερο, αλλά αυτοί γεμίζουν πολύ γρήγορα και ξεχειλίζουν, λέει στο βρετανικό μέσο.

Καθώς το σημείο σύντομα μετατρέπεται σε έναν σκουπιδότοπο, αυτό ενθαρρύνει την αναπαραγωγή εντόμων.

«Τα σκουλήκια αρχίζουν να σέρνονται από τους κάδους και να μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων», λέει η Κανάμ και συμπληρώνει: «Αυτό συμβαίνει εδώ και εννέα μήνες. Αγοράσαμε το σπίτι τον Νοέμβριο. Τα προβλήματα άρχισαν να συσσωρεύονται τον Δεκέμβριο. Μετά ήρθε ο Ιανουάριος και συνέβαινε ακόμα. Οι κάδοι ξεχείλιζαν».

«Άρχισε να επηρεάζει την εργασία μου. Αγοράσαμε το σπίτι για να κάνουμε οικογένεια. Δεν μπορώ να ξεκινήσω οικογένεια όταν έχω ένα σπίτι γεμάτο σκουλήκια», ξεσπά.

«Κολλάνε στα παπούτσια μας»

«Είναι σαν μια θάλασσα από σκουλήκια. Έβρεχε έξω και περπατούσαμε μέσα σε σκουλήκια. Είχαν κολλήσει στα παπούτσια μας. Αν ανοίξεις το παράθυρο, μπαίνουν μύγες. Μύγες και δυσωδία» περιγράφει η απεγνωσμένη γυναίκα.

«Κατά τη διάρκεια του καύσωνα την περασμένη εβδομάδα, δεν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο. Ήταν ανυπόφορο», τονίζει.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το συγκρότημα αναφέρει πως: «Προσπαθήσαμε να βρούμε μια πρακτική λύση που θα λειτουργούσε για όλους, δεδομένων των περιορισμών του χώρου. Ζητήθηκε από τους εργολάβους μας να δοκιμάσουν μια πρόσθετη εβδομαδιαία επίσκεψη για να προετοιμάσουν τους κάδους για την αποκομιδή από την τοπική αρχή, κάτι που ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει να διατηρηθεί η τάξη. Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι οι συλλογές θα γίνονται εγκαίρως, έχουμε στείλει επιστολή στους κατοίκους μας για να τους υπενθυμίσουμε πώς να χρησιμοποιούν τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης και θα το ξανακάνουμε».

σκουλήκιαΑγγλίασκουπίδιαειδήσεις τώρα