Κόσμος|15.09.2023 19:39

Τρόμος για εργαζόμενους σούπερ μάρκετ στη Βρετανία: Τους τρύπησαν με βελόνες μάρκετ και βρέθηκαν θετικοί στον HIV!

Newsroom

Σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Βρετανία, καθώς τρεις υπάλληλοι σούπερ μάρκετ βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV μετά την επίθεση που δέχθηκαν από κλέφτες καταστημάτων με υποδερμικές βελόνες.

Ο Richard Walker, εκτελεστικός πρόεδρος της Iceland Foods μίλησε για την αύξηση των βίαιων επιθέσεων κατά του προσωπικού που εργάζεται σε καταστήματα υψηλής ποιότητας. «Κάθε εβδομάδα λαμβάνω κατά μέσο όρο 12 αναφορές για ''σοβαρά περιστατικά'' όπου διευθυντές και άλλοι συνάδελφοι έχουν δεχθεί επίθεση στα καταστήματά μας, σχεδόν πάντα από κλέφτες καταστημάτων», δήλωσε στη MailOnline.

«Τρεις από τους συναδέλφους του καταστήματός μας είναι πλέον θετικοί στον ιό HIV ως αποτέλεσμα επιθέσεων με βελόνες πριν από αρκετά χρόνια. Άλλες επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς που κυμαίνονταν από σπασμένο σαγόνι έως κάταγμα κρανίου», πρόσθεσε.

Η ιδέα ότι τα θύματα μολύνονται από τον ιό HIV μετά από επιθέσεις με μολυσμένες βελόνες αποτελούσε επί μακρόν έναν σκοτεινό αστικό μύθο, αλλά τα σχόλια του κ. Walker δείχνουν ότι αυτό έχει γίνει πλέον πραγματικότητα.

σούπερ-μάρκετειδήσεις τώραHIVΒρετανία