Φρικτός θάνατος στο Μεξικό: Κεραυνός χτύπησε δύο άτομα σε παραλία - Βίντεο που καθηλώνει
NewsroomΦρικτό θάνατο βρήκαν μία 33χρονη τουρίστρια και ένας πλανόδιος πωλητής όταν ένας κεραυνός τους χτύπησε σε παραλία του Μεξικού.
Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε, μάλιστα, τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε την Ελβία ντε Ζεσούς, όπως ήταν το όνομα της 33χρονης και τον Φέλιξ Άντρες, όπως ήταν το όνομα του πλανόδιου πωλητή.
Τα δύο θύματα περπατούσαν στην παραλία Μαρουάτα, της περιοχής Μιχοακάν, την περασμένη Παρασκευή όταν τους χτύπησε ο κεραυνός. Μάλιστα με πληροφορίες από τις δημοτικές Αρχές η 33χρονη προσπαθούσε να πλησιάσει τον 34χρονο σύζυγό της, Ρομπέρτο, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο κάτω από μια στέγη, προκειμένου να προστατευτεί από την καταιγίδα που είχε ξεσπάσει.
Σύμφωνα με τη Marca, παρά τις προσπάθειες τόσο του συζύγου της Ελβία ντε Ζεσούς, όσο και διασωστών που βρίσκονταν στην παραλία, η γυναίκα δεν κατάφερε να επανέλθει.
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους