Κόσμος|22.09.2023 14:49

Ρωσία: Το αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας επλήγη από πυραυλικό χτύπημα των εχθρών

Newsroom

Πυραυλική επίθεση πραγματοποιήθηκε στο ρωσικό αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη, ανέφερε ο Ρώσος κυβερνήτης Mikhail Razvozhaev στο κανάλι του στο Telegram.

«Οι εχθροί εξαπέλυσαν ένα χτύπημα πυραύλων στο αρχηγείο του στόλου. Ένα θραύσμα έπεσε κοντά στο θέατρο Lunacharsky», αναφέρει η δημοσίευση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδει το πρακτορείο Ria, η περιοχή γύρω από το κτίριο δεν υπέστη ζημιές, ενώ δεν τραυματίστηκανάνθρωποι στο δρόμο. 

Ο Razvozhayev προειδοποίησε τους κατοίκους της Σεβαστούπολης για την πιθανότητα μίας νέας επίθεσης και τους προέτρεψε να μην εγκαταλείπουν τα κτίρια, στα οποία βρίσκονται. Αργότερα δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος αεροπορικής επίθεσης, αλλά επανέλαβε τις εκκλήσεις να μην μεταβούν στο κεντρικό τμήμα της πόλης.

Στο σημείο έχει δημιουργηθεί επιχειρησιακό αρχηγείο, ενώ εργάζονται διασώστες αλλά και υπάλληλοι άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Στο κέντρο της Σεβαστούπολης, οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι, ενώ ο επικεφαλής της περιοχής προέτρεψε τους κατοίκους να μην πάνε προς το σημείο.

ΟυκρανίαΚριμαίαπύραυλοςΡωσίαειδήσεις τώρα