Κόσμος|23.09.2023 10:00

Απίστευτη περιπέτεια για εξαφανισμένο 2χρονο κοριτσάκι: Βρέθηκε σε δάσος να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο του

Newsroom

Ένα δίχρονο κοριτσάκι που έφυγε από το σπίτι του στην Άνω Χερσόνησο του Μίσιγκαν μαζί με τα δύο σκυλιά της οικογένειας βρέθηκε στο δάσος ώρες αργότερα να κοιμάται πάνω στο μικρότερο σκυλί σαν τριχωτό μαξιλάρι, ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία.

«Ξάπλωσε και χρησιμοποίησε τον έναν από τους σκύλους ως μαξιλάρι και ο άλλος σκύλος ξάπλωσε ακριβώς δίπλα της και την κράτησε ασφαλή», δήλωσε την Πέμπτη ο υπαστυνόμος Mark Giannunzio. «Είναι μια πραγματικά αξιοσημείωτη ιστορία».

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αστυνομικούς σκύλους στην έρευνα, ενώ η τοπική αστυνομία και πολίτες τόσο από το Μίσιγκαν όσο και από το γειτονικό Ουισκόνσιν βοήθησαν στην αναζήτηση του κοριτσιού στην απομακρυσμένη δασώδη περιοχή.

Οι τροχονόμοι από το φυλάκιο Iron Mountain της πολιτειακής αστυνομίας του Μίσιγκαν είχαν κληθεί σε ένα σπίτι στην περιοχή Faithorn της κομητείας Menominee περίπου στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, αφού το κορίτσι είχε απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τον Guardian, γύρω στα μεσάνυχτα, ένας πολίτης με ATV βρήκε το κορίτσι 4,8 χλμ. από το σπίτι της, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία.

Ο Giannunzio δήλωσε ότι το κορίτσι ελέγχθηκε από ιατρικό προσωπικό και φάνηκε να είναι καλά στην υγεία του.

Το Φέιθορν είναι ένα χωριό που δεν ανήκει σε μια κοινότητα και βρίσκεται ακριβώς ανατολικά της πολιτειακής γραμμής του Ουισκόνσιν και περίπου 97 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μαρκέτ του Μίσιγκαν.

ειδήσεις τώρασκύλοςΗΠΑΜίσιγκαν