Κόσμος|26.09.2023 13:58

Τουρκικά ΜΜΕ: «Game over για τον Μπομπ Μενέντεζ»

Μαρία Ζαχαράκη

Συνεχίζει να στάζει φαρμάκι ο τουρκικός τύπος για τον Αμερικανό γερουσιαστή, Μπομπ Μενέντεζ, επιχαίροντας με συνεχή άρθρα και δημοσιεύματα για τις κατηγορίες εναντίον του «τουρκοφοβικού», όπως τον αποκαλούν, Αμερικανού πολιτικού.

Ακσάμ: Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ έφυγε από την μέση
«Ξεκίνησε έρευνα για δωροδοκία σε βάρος του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, εχθρού των Τούρκων και αγαπημένου των λόμπι των Αρμενίων και των Ελλήνων. Τώρα ήρθε η "σειρά" των ΗΠΑ! Απομάκρυναν τον Μενέντεζ από τις υποθέσεις της Τουρκίας!...
Γιατί; Όχι από αγάπη για τα μαύρα φρύδια μας και τα μαύρα μάτια μας. Ο Μενέντεζ το παράκανε με την υποστήριξη των Αρμενίων λόγω της συζύγου του και την υποστήριξη των Ελλήνων λόγω του "λόμπι"».

Σαμπάχ: «Game over για τον Μενέντεζ»

«Ο Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος είναι η ενσάρκωση της εχθρότητας κατά της Τουρκίας, έφτασε στο τέλος της διαδρομής του. Ακόμα και η έναρξη του άρθρου με αυτή τη φράση μπορεί να σας έκανε να απελευθερώσετε σεροτονίνη. Διότι ο Μενέντεζ δεν είναι ένας περιοδικός εχθρός της Τουρκίας. Είναι ένας Αμερικανός πολιτικός που βλέπει την εχθρότητα προς την Τουρκία ως λόγο ύπαρξης...

Αυτό που συνέβη με τον Μπομπ Μενέντεζ εξάλειψε έναν σημαντικό εχθρό της χώρας μας από τη Γερουσία των ΗΠΑ, αλλά δεν τελείωσε με εκείνον. Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτηση του Μενέντεζ από τη θέση του προέδρου της επιτροπής, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της Τουρκίας», γράφει η αρθρογράφος Χιλάλ Καπλάν, δημοσιογράφος με στενές σχέσεις με το προεδρικό.

Τακβίμ: «Bob'coin: Αποκαλύφθηκε το δίκτυο διαφθοράς του τουρκοφοβικού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ!»

«Αποκαλύφθηκε το δίκτυο διαφθοράς του Αμερικανού τουρκοφοβικού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ. Νέες βόμβες προέκυψαν στο σκάνδαλο δωροδοκίας. Τώρα έγινε κατανοητό ότι λάμβανε δωροδοκίες και σε Bitcoin».

ΤουρκίαΗΠΑειδήσεις τώρατουρκικά ΜΜΕΜπομπ Μενέντεζ