Κόσμος|28.09.2023 11:50
Ισπανία: Μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίων των συμμαθητών και των καθηγητών του - Αναφορές για πολλούς τραυματίες
NewsroomΈνας έφηβος επιτέθηκε σήμερα με μαχαίρι εναντίον τριών καθηγητών και ενός μαθητή σε γυμνάσιο της πόλης της νότιας Ισπανίας Χερέθ ντε λα Φροντέρα, όπως είπε η τοπική αστυνομία στο πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τραυματίες είναι πολλοί, αλλά δεν υπάρχει νεκρός.
Δυο μαχαίρια κράδαινε ο δράστης
Ο έφηβος συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία αργότερα σήμερα θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες.
Ο έφηβος κράδαινε δύο μεγάλα μαχαίρια τα οποία είχε κρυμμένα μέσα στον σάκο του μέσα στην τάξη του σχολείου και επιτέθηκε στους συμμαθητές και τους καθηγητές του απειλώντας να τους σκοτώσει, όπως δήλωσε στο δίκτυο Canal SUR μια μητέρα μαθητή.
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα