Κόσμος|01.10.2023 15:06

Αυτό θα πει επεισοδιακό ραντεβού: Κατήγγειλε τη συνοδό του στην αστυνομία επειδή δεν δέχθηκε να μοιραστούν τον λογαριασμό

Newsroom

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο ραντεβού ενός ζευγαριού στη Μόσχα, καθώς η κοπέλα έφυγε εξαγριωμένη, ενώ ο άνδρας την κατήγγειλε στην αστυνομία. 

Ένας 28χρονος υπέβαλε καταγγελία κατά της κοπέλας με την οποία είχε βγει ραντεβού, καθώς όταν της ζήτησε να μοιραστούν τον λογαριασμό τον παράτησε σύξυλο, αφήνοντας τον να πληρώσει μόνος του. 

Ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι γνώρισε την κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι μετά από μερικές εβδομάδες συμφώνησαν να βγουν ραντεβού.

Συναντήθηκαν σε μια καφετέρια στη λεωφόρο Μίρα της Μόσχας και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι που έφτασε ο σερβιτόρος με τον λογαριασμό των 16.000 ρουβλιών (165 δολάρια), που είχαν καταναλώσει.

Ο 28χρονος πρότεινε να πληρώσουν μισά μισά, αλλά η κοπέλα αρνήθηκε, λέγοντας ότι η δική του παραγγελία ήταν ακριβότερη.  Αφού διαφώνησαν για λίγα λεπτά, η κοπέλα σηκώθηκε από την καρέκλα της και κατευθύνθηκε στην έξοδο.

Ο 28χρονος χωρίς να χάνει χρόνο πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε καταγγελία.

λογαριασμόςειδήσεις τώραραντεβούΜόσχα