Κόσμος|04.10.2023 07:27
Βενετία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την πτώση λεωφορείου στο κενό - Πώς έγινε η τραγωδία
NewsroomΤο λεωφορείο που μετέφερε δεκάδες ανθρώπους σε κάμπινγκ κοντά στη Βενετία, φέρεται να τυλίχθηκε στις φλόγες πριν από την πτώση του από οδογέφυρα στην περιοχή του Μέστρε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Il Gazzettino.
Από τα συντρίμμια του λεωφορείου έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής 21 νεκροί, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 20, ανάμεσά τους τρία παιδιά.
Ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την πτώση του λεωφορείου σε σιδηροτροχιά, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από την οδογέφυρα.
Η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai μετέδωσε ότι εκτός από Ουκρανούς πολίτες (δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τουρίστες ή πρόσφυγες) στο λεωφορείο επέβαιναν και Γερμανοί που επισκέπτονταν την Ιταλία.
Διαβάστε ακόμη
- Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
- «Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
- Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
- Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;