Κόσμος|04.10.2023 10:45

Δύο νεκροί σε σοκαριστικό δυστύχημα στη Σαρδηνία: Ενεπλάκησαν supercars εκατομμυρίων και τροχόσπιτο

Newsroom

Με τραγικό τρόπο έχασαν τη ζωή τους ένας άνδρας και μία γυναίκα από την Ελβετία, που  αποφάσισαν να περιηγηθούν με μία πομπή από supercars, ενώ παραθέριζαν στη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία δημοσιεύει αποκλειστικά πλάνα από το σοκαριστικό δυστύχημα, η Ferrari στην οποία επέβαινε το ζευγάρι συγκρούστηκε ενώ έκανε προσπέραση σε στενό δρόμο ακολουθώντας άλλα πολυτελή αυτοκίνητα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σύγκρουση προκάλεσε και την ανατροπή ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, που βρισκόταν στον ίδιο δρόμο.

Στο βίντεο εμφανίζονται εντυπωσιακά αυτοκίνητα να προσπερνούν το ένα μετά το άλλο σε πολύ στενό δρόμο της Σαρδηνίας και στιγμές αργότερα να προκαλείται το θανατηφόρο τροχαίο.

Η μοιραία προσπέραση και η σύγκρουση

Η κόκκινη Ferrari που οδηγούσαν ο 67χρονος και η 63χρονονη επιχείρησε να κάνει προσπέραση ταυτόχρονα με μια μπλε Lamborghini, με αποτέλεσμα τα δύο supercars να συγκρουστούν και η Lamborghini να χτυπήσει το κάτω μέρος του τροχόσπιτου, προκαλώντας την ανατροπή του.

Η Ferrari βγήκε από τον δρόμο, ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, με το ζευγάρι των τουριστών να εγκλωβίζεται στο εσωτερικό της. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα, αλλά και το ζευγάρι των Ινδών που επέβαινε στην Lamborghini.

Το tour με τα supercars και τα πολυτελή ξενοδοχεία

Στο συγκεκριμένο tour, όλοι οι επιβάτες των supercars συμμετείχαν οδηγώντας Ferrari και Lamborghini. Ξεκίνησαν από Teulada και θα έφταναν μέχρι την Olbia.

H συγκεκριμένη περιήγηση διαρκεί αρκετές μέρες, κατά την οποία οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού περνώντας τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Ferrariειδήσεις τώραΣαρδηνίανεκροίδυστύχημα