Κόσμος|10.10.2023 17:34

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονιστική ανταπόκριση του Σωτήρη Δανέζη από την Άσκελον - «Βροχή» ρουκετών στην πόλη

Newsroom

Καταιγισμός ρουκετών εκτοξεύθηκε κατά της νότιας πόλης Άσκελον του Ισραήλ και των κοινοτήτων που συνορεύουν με τη Γάζα, λίγο αφότου έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς. Στην πόλη που δέχεται σφοδρή επίθεση βρίσκεται ο ανταποκριτής του OPEN, Σωτήρης Δανέζης ο οποίος μετέδωσε σοκαριστικές εικόνες.

Ειδικότερα στο σημείο ακούγονται σειρήνες πολέμου την ώρα που η Χαμάς εκτοξεύει εκατοντάδες ρουκέτες σε πολλά σημεία της πόλης και στις γύρω περιοχές.

Ο ανταποκριτής έκανε λόγο για διαδοχικά χτυπήματα από τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ τόνισε ότι επικρατεί πανικός και ο κόσμος τρέχει να προστατευτεί στα καταφύγια.

Την ίδια ώρα τονίζει ότι παράλληλα ακούγεται και το οπλικό σύστημα IRON DOME που εκτοξεύει πυραύλους για να μην φτάσουν οι ρουκέτες στο έδαφος.

Την ώρα της συνδέσεις ακούγονται εκρήξεις σε διάφορα σημεία γύρω από το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Σωτήρης Δανέζης, ωστόσο όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν είναι ακόμα σε θέσει να επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για ρουκέτες που έφτασαν στο έδαφος ή εάν είναι η αναχαίτιση από την αεράμυνα του Ισραήλ.

Δείτε τη συγκλονιστική ανταπόκριση:

ΓάζαΛωρίδα της ΓάζαςΠαλαιστίνηειδήσεις τώραΠόλεμος στο ΙσραήλΙσραήλΧαμάς