Κόσμος|16.10.2023 18:24
Πόλεμος στο Ισραήλ: Παλαιστίνιος γιατρός είδε νεκρή την οικογένειά του στο νοσοκομείο - Βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι
NewsroomΣυνταρακτικό είναι το βίντεο που δείχνει τον πόνο ενός Παλαιστίνιου γιατρού, ο οποίος ενώ εργαζόταν στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα στη Γάζα, είδε νεκρούς τον πατέρα του και τον αδερφό του. Οι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών, στο σπίτι τους.
Ο γιατρός φαίνεται να ξεσπάει σε λυγμούς, ενώ οι γύρω του τον αγκαλιάζουν και προσπαθούν να τον πάρουν μακριά.
Τουλάχιστον 2.808 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 10.859 έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα