Κόσμος|18.10.2023 15:39

Τον εφιάλτη των κοριών έζησε ζευγάρι ταξιδιωτών σε τρένο από Μόναχο προς Μιλάνο - Ξύπνησαν γεμάτοι με δαγκωματιές σε όλο το κορμί

Newsroom

Ένα ζευγάρι Αυστραλών που ταξιδεύουν τον κόσμο μοιράστηκαν τον εφιάλτη με τους κοριούς που τους δάγκωσαν μέσα στο τρένο, σε ταξίδι από το Μόναχο προς το Μιλάνο. Η Maddie Caines και ο Joel Hutchinson μοιράστηκαν εικόνες που δείχνουν πως τους δάγκωσαν κοριοί σε όλο τους το σώμα.

Όπως περιγράφουν, ενώ ο ύπνος τους ήταν άνετος στο τρένο όταν ξύπνησαν, ένιωσαν φαγούρα και συνειδητοποίησαν πως είχαν γεμίσει με σημάδια από τα ενοχλητικά έντομα, παρ΄ότι φορούσαν ρούχα που κάλυπταν το σώμα τους.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την εταιρεία τρένων, η οποία όπως αναφέρουν στο ποστ «ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα και έστειλαν αμέσως ελεγκτή παρασίτων» ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν κοριοί.

Η εταιρεία επέστρεψε στο ζευγάρι το εισιτήριο των 200 ευρώ αλλά οι ταξιδιώτες χρειάστηκε να πλύνουν όλα τα ρούχα τους στους 90 βαθμούς και να αφήσουν τις τσάντες τους στον ήλιο.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψαν: «Ξέραμε ότι θα μας δάγκωναν κοριοί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα πως θα ήταν σε τρένο ή πως θα ήταν τόσο κακό. Και δεν είμαστε καν στο Παρίσι».

Το πρόβλημα με τους κοριούς φαίνεται πως έχει γιγαντωθεί και εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και εκτός από ξενοδοχεία, πλέον εμφανίζονται και στα ΜΜΜ, σε χώρο δηλαδή που υπάρχουν ταξιδιώτες και κόσμος.

ταξιδιώτεςτρένοκοριόςειδήσεις τώρακοριοί