Τραγωδία στην Κορσική: Νεκροί δύο Ελβετοί κατασκηνωτές - Τους χτύπησε κεραυνός
NewsroomΔύο Ελβετοί κατασκηνωτές βρέθηκαν νεκροί από λιμενικούς, χθες Παρασκευή, κάτω από δέντρο σε περιοχή της νότιας Κορσικής όπου έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο την εισαγγελία του Αζαξιό.
«Οι κατασκηνωτές χτυπήθηκαν σίγουρα από κεραυνό, σύμφωνα με πρώτα στοιχεία που συλλέχθηκαν», είπε στο AFP ο εισαγγελέας Νικολά Σεπτέ.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να επιβεβαιώσει την αιτία και την ημερομηνία θανάτου. Η εισαγγελία εκτιμά πως οι άτυχοι κατασκηνωτές σκοτώθηκαν πριν από περίπου 24 ώρες.
Με αφορμή τον θάνατο των δύο κατασκηνωτών, ο εισαγγελέας του Αζαξιό συνέστησε προσοχή στις υπαίθριες δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο, ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει το γαλλικό νησί.
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Σύλληψη Έλληνα στην Κομοτηνή για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία στο Αμβούργο
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου