Κόσμος|23.10.2023 08:00

Φρίκη στις ΗΠΑ: Νταντά κακοποιούσε το 8μηνών βρέφος που φρόντιζε και μοιραζόταν εικόνες στα social media

Newsroom

Μια 28χρονη νταντά στην Καλιφόρνια κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 8 μηνών. Η Μισέλ Ιντάλγκο κατηγορείται ότι κακοποίησε το βρέφος κατόπιν προτροπής από άνδρα με τον οποίο συνομιλούσε διαδικτυακά.

Σε βάρος της αρχικά σχηματίστηκε δικογραφία με επτά κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες η παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας. Η περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην απαγγελία άλλων τριών κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου παιδιού.

H δικογραφία αναφέρει ότι η 28χρονη στους διαδικτυακούς διαλόγους που είχε με τον άγνωστο άνδρα του έλεγε ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το 8μηνών κοριτσάκι, κάνοντας του στοματικό. Η ίδια, πάντως, επιμένει ότι δεν το κακοποίησε, αλλά σύμφωνα με τη New York Post  υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Η αστυνομία στις 21 Σεπτεμβρίου ειδοποιήθηκε από εταιρεία ότι υλικό παιδικής πορνογραφίας διανέμεται μέσα από πλατφόρμα social media και έφτασε στα ίχνη της 28χρονης. 

Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια η Ιντάλγκο αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών, αν καταδικαστεί ενώ επιβλήθηκε εγγύηση  ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

νταντάΚαλιφόρνιασεξουαλική κακοποίησηειδήσεις τώραπαιδική πορνογραφία