Κόσμος|24.10.2023 11:56

Σοκ στις ΗΠΑ: 33χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τη σύζυγό του - Ειδοποίησαν τα παιδιά τους τη γειτόνισσα

Newsroom

Μία νέα γυναικοκτονία, με θύμα μια 30χρονη, συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Η Μπρέιν Πένινγκτον βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της την Κυριακή (22/10), φέροντας τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Η αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης έχει εξαπολυσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 33χρονο σύζυγο της Αρον Πένινγκτον, που πιστεύεται ότι είναι οπλισμένος.

Το  έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 2, 5, 7 και 9 ετών, πήγαν στο σπίτι μιας γειτόνισσας για να ζητήσουν βοήθεια.

«Τέσσερα παιδιά ήρθαν στο σπίτι της γειτόνισσας φοβισμένα επειδή δεν μπορούσαν να βρουν τον πατέρα τους και η μητέρα τους ήταν στην κρεβατοκάμαρά της» έγραψε ένας αξιωματικός στην αστυνομική αναφορά. Η αστυνομία, όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα, εντόπισε νεκρή την 30χρονη και τρεις κάλυκες.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και καιρό και η γυναίκα σκόπευε να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά στο Τέξας. Ο Άαρον Πένινγκτον, είναι βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας και φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

ΗΠΑγυναικοκτονίαειδήσεις τώρα