Κόσμος|25.10.2023 13:10

Σοκ στη Βρετανία: Ηλικιωμένος κανόνισε… ραντεβού για να κακοποιήσει βρέφος – Συνελήφθη από την αστυνομία

Newsroom

Συνελήφθη ένας 71χρονος Βρετανός που είχε δώσει ραντεβού σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ για να κακοποιήσει ένας βρέφος 12 εβδομάδων.

Ο Mark Whalley συνελήφθη στο ασανσέρ του ξενοδοχείου. Αρχικά, αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είχε ένα ερωτικό τετ α τετ. Τελικά, στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι οργάνωσε σεξουαλικό αδίκημα σε βάρος παιδιών, δημιούργησε και διένειμε άσεμνες εικόνες παιδιών και κατείχε ακραία πορνογραφία.

Η βρετανική αστυνομία έφτασε στα ίχνη του με τη βοήθεια των νορβηγικών αρχών. «Ο Μάρκ Γουάλεϊ είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας που είχε ξεκάθαρη πρόθεση να βιάσει ένα μωρό. Τον συλλάβαμε και πλέον θα περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή για τα εγκλήματά του» δήλωσε εκπρόσωπος του  National Crime Agency.

Ο 71χρονος είχε μοιραστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας στην πλατφόρμα Wickr και τους είχε εκμυστηρευτεί σε χρήστες ότι θέλει να κακοποιήσει παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μάλιστα, είχε επικοινωνήσι με ένα πρόσωπο που υποστήριζε ότι έχει πρόσβαση σε ένα μωρό και συζητούσε μαζί του για να κλείσουν ραντεβού. Ο Mark Whalley καταδικάστηκε σε 80 μήνες φυλάκισης.

παιδική πορνογραφίασεξουαλική κακοποίησηΜάντσεστερβρέφοςειδήσεις τώρα