Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκένωση της Disneyland λόγω βλάβης σε κυλιόμενη σκάλα
NewsroomH γαλλική αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε στην εκκένωση της Disneyland, ενώ δόθηκε η εντολή σε τουρίστες που βρίσκονταν στο Παρίσι να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα και οι χιλιάδες επισκέπτες άρχισαν να τρέχουν μέσα σε πανικό.
Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο συναγερμός οφειλόταν σε πρόβλημα που παρουσίασε μία κυλιόμενη σκάλα εντός του θεματικού πάρκου και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό ορισμένων ανθρώπων.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο Actu17 πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός επειδή κανείς δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»