Κόσμος
|
26.10.2023 18:18
Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα - Φέρουν τραύματα από σφαίρες
NewsroomΝέο μακελειό ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στις ΗΠΑ, καθώς πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα νωρίς το πρωί της Πέμπτης.
Ο σερίφης της κομητείας Σάμπσον, Τζίμι Θόρντον, δήλωσε ότι οι βοηθοί του κλήθηκαν στο σπίτι στην εθνική οδό Γκάρλαντ έξω από το Κλίντον, για μια αναφορά ανθρωποκτονίας.
Στο σπίτι βρέθηκαν πέντε άνθρωποι νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η κλήση έκτακτης ανάγκης προήλθε από κάποιον που γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, δήλωσε ο σερίφης.
Οι ερευνητές δεν έχουν καμία πληροφορία για ύποπτο, προς το παρόν, και δεν γνωρίζουν πώς οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, όπως δήλωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε