Κόσμος|28.10.2023 22:44
ΗΠΑ: Ο Μάικ Πενς αποσύρεται από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2024
NewsroomΟ πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ανακοίνωσε απόψε ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024.
«Ήρθα απόψε εδώ για να πω στον αμερικανικό λαό αυτό που μου κατέστη σαφές: δεν είναι τώρα η ώρα μου», είπε ο Πενς, απευθυνόμενος στο συνέδριο της Ρεπουμπλικανικής Εβραϊκής Συμμαχίας (RJC) στο Λας Βέγκας.
«Έπειτα από ώριμη σκέψη και προσευχή, αποφάσισα να διακόψω την εκστρατεία μου για την προεδρία», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα χρηματοδότησης αλλά και πολύ χαμηλά ποσοστά προτίμησης των ψηφοφόρων στις δημοσκοπήσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Απίστευτο: Επιστήμονες κατέγραψαν φάλαινα φυσητήρα να γεννά - Οι κοινωνικές συμπεριφορές που παρατήρησαν
- Τα πρώτα 130 «ραβασάκια» από τις κάμερες ΑΙ - Αυτές είναι οι πιο συχνές παραβάσεις
- Παρέμβαση Σεβαστίδη για Τέμπη: Πρόσωπα με βουλευτική ασυλία εργαλειοποιούν τη δίκη και πουλάνε σόου
- Εργατικό δυστύχημα στο Άστρος Κυνουρίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τον φρικτό θάνατο των δύο ανδρών