Κόσμος|01.11.2023 07:21

Σοκ για νέους ιδιοκτήτες σπιτιού στις ΗΠΑ: Βρήκαν πτώμα στον καταψύκτη του σπιτιού που μετακόμισαν

Newsroom

Το απόλυτο σοκ βίωσαν οι νέοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Αλαμπάμα, καθώς βρήκαν έναν νεκρό 19χρονο άνδρα χωμένο μέσα σε έναν καταψύκτη στην πίσω αυλή τους. Οι ιδιοκτήτες καθάριζαν το ακίνητο το πρωί της Κυριακής, όταν έπεσαν πάνω στην παλιά συσκευή που έκρυβε το πτώμα του νεαρού άνδρα.

Επειδή ο καταψύκτης ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσουν, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να τον καθαρίζουν όταν ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο χέρι, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χένρι, σύμφωνα με τη nypost.

Η οικογένεια του εφήβου είχε νοικιάσει το σπίτι, αλλά μετακόμισε πριν από περισσότερο από ένα μήνα πριν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου το πουλήσει, ανέφερε ο σερίφης. Οι γονείς συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για κακομεταχείριση πτώματος, ενώ κρατούνται στη φυλακή.

«Το περιστατικό αυτό είναι μια πολύ τραγική κατάσταση και η υπηρεσία μας έχει δεσμευτεί να ανακαλύψει την αλήθεια», ανέφερε ο σερίφης σε ανακοίνωσή του. «Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και θα συνεχίσουμε να δίνουμε πληροφορίες καθώς η υπόθεση προχωρά», προσθέτει.

Ο άτυχος 19χρονος έπασχε από ιατρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της δισχιδούς ράχης, ανέφερε το WTVY. Ο σερίφης δήλωσε στο σταθμό ότι ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι υπέστη μανιακό επεισόδιο και δεν θυμόταν πώς το σώμα του γιου του βρέθηκε μέσα στον μη λειτουργικό καταψύκτη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η σύζυγός του δεν εμπλέκεται.

νεκρόςΗΠΑΑλαμπάμαειδήσεις τώρα