Κόσμος|03.11.2023 22:18

Τέλος το επίδομα στα… κορίτσια που συμμετείχαν στα πάρτι του Μπερλουσκόνι: Έπαιρναν 2.500 ευρώ το μήνα

Newsroom

Στοπ στη χρηματοδότηση των κοριτσιών των ξέφρενων πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βάζουν οι κληρονόμοι της περιουσίας του καθώς αποφάσισαν να αποσύρουν τη μηνιαία οικονομική βοήθεια που είχε χορηγήσει ο μεγιστάνας.

Σύμφωνα με τη «Corriere della Sera», οι 20 νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι του, γνωστά ως «Bunga Bunga», στην έπαυλή του στο Arcore θα χάσουν το μηνιαίο επίδομα των 2.500 ευρώ που χορηγούσε ο Μπερλουσκόνι όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τα δωρεάν διαμερίσματα που τους είχε παράσχει ο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπολογίζεται ότι από τον Μάρτιο του 2012 ο Μπερλουσκόνι είχε πληρώσει σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ στα κορίτσια.

Τι ήταν τα ξέφρενα πάρτι Bunga Bunga

Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, η φήμη του Σίλβιο ως έξυπνου επιχειρηματία συναγωνιζόταν εκείνη της εικόνας του ως ακόλαστου playboy.

Οι ειδήσεις για άσεμνη συμπεριφορά, sex parties και για σεξ επί πληρωμή με ανήλικες πόρνες, σύντομα έγιναν πρωτοσέλιδα στα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Γνωστοί του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχαν προηγουμένως ισχυριστεί ότι συμμετείχαν σε άγριες νύχτες γεμάτες όργια, στριπτιζέζ και χορούς σε στύλους.

Τα όργια φέρονται να έλαβαν χώρα στην ιδιωτική βίλα του στο Arcore, κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο ίδιος ο όρος «bunga-bunga» λέγεται ότι επινοήθηκε μετά τα γεγονότα μιας ιδιότυπης τελετουργίας που λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι.

Ορισμένες αναφορές αναφέρουν ότι οι γυναίκες εκτελούσαν ερωτικούς χορούς και σεξουαλικές πράξεις στον Σίλβιο και στους καλεσμένους του. 

Στις αχαλίνωτες νύχτες λέγεται ότι συμμετείχαν επίδοξα μοντέλα και ηθοποιοί, τα λεγόμενα «κορίτσια του Μπερλουσκόνι».

Ωστόσο, τα πράγματα σύντομα έφτασαν στο απροχώρητο για τον πολιτικό, ο οποίος το 2010 κατηγορήθηκε και αρχικά καταδικάστηκε ότι πλήρωνε μια 17χρονη Μαροκινή χορεύτρια για σεξ.

Η είδηση θα σηματοδοτούσε την αρχή μιας μακράς δικαστικής μάχης για τον Μπερλουσκόνι, καθώς θα έφερνε και το δεύτερο διαζύγιό του.

ειδήσεις τώραΣίλβιο ΜπερλουσκόνιΙταλία