Κόσμος|04.11.2023 09:20
Γερμανία: Εννέα προσαγωγές σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων
NewsroomΕννέα συμμετέχοντες σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στη Φρανκφούρτη προσήχθησαν από την αστυνομία ως ύποπτοι για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όπως η υποκίνηση μίσους και η χρήση συμβόλων αντισυνταγματικών (σ.σ. ναζιστικών) οργανώσεων.
Περίπου 850 άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Παρασκευή στο κέντρο της Φρανκφούρτης με κεντρικό σύνθημα «Εκεχειρία στη Γάζα».
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκε πανό με «ρούνους των SS» και προσήχθη η γυναίκα που το κρατούσε. Την ίδια τύχη είχε και μια διαδηλώτρια που κρατούσε πλακάτ το οποίο απεικόνιζε την ισραηλινή σημαία σε κάδο απορριμμάτων και έγραφε «Κρατήστε τον κόσμο καθαρό».
Διαβάστε ακόμη
- Στο «κόκκινο» η Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ απειλεί να χτυπήσει το πυρηνικό φρούριο του Ιράν Pickaxe Mountain
- Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών
- Η σαλμονέλα «θερίζει» τη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των κοτόπουλων - Ψάχνουν τη μονάδα εκτροφής
- Πήγε για διακοπές και τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα στο κεφάλι: Η αστυνομία μετά από 25 χρόνια δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες