Κόσμος
|
04.11.2023 13:10
Το Ισραήλ παραχωρεί ανθρωπιστικό διάδρομο για τρεις ώρες για την απομάκρυνση αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας
NewsroomΟ ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει σήμερα στους Παλαιστίνιους να μεταβούν σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Λωρίδας της Γάζας στο πλαίσιο των προσπαθειών του εδώ και τρεις εβδομάδες να ενθαρρύνει τους αμάχους να εκκενώσουν την περιοχή κινούμενοι νότια και να αποφύγουν έτσι να βρίσκονται στο επίκεντρο των ισραηλινών επιθέσεων με στόχο την Χαμάς.
Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αραβική γλώσσα ο στρατός αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Σαλάχ α-Ντιν θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τις 13:00 ως τις 16:00 τοπική ώρα.
«Αν νοιάζεστε για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας ακολουθήστε τη συμβουλή μας και κατευθυνθείτε νότια, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
- Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple