Κόσμος|06.11.2023 10:05

Φρίκη στις Φιλιππίνες: Εκτέλεσαν ραδιοφωνικό παραγωγό ενώ παρουσίαζε ζωντανή εκπομπή

Newsroom

Θανάσιμα πυροβολήθηκε ραδιοφωνικός παρουσιαστής στις νότιες Φιλιππίνες, την ώρα που έκανε ζωντανά την εκπομπή του. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (05/11) και, την ίδια στιγμή, άνθρωποι που παρακολουθούσαν ζωντανά την εκπομπή στο Facebook έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της φρίκης.

Ο παρουσιαστής ραδιοφώνου και τηλεόρασης, Juan Jumalon, που είναι γνωστός στις Φιλιππίνες και ως «DJ Johnny Walker», πυροβολήθηκε από άγνωστους. Σε ανακοίνωσή της μέσω του Twitter, η Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων των Φιλιππίνων (NUJP) έκανε λόγο για «θρασύτατη δολοφονία».

Ο ένοπλος μπήκε στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του «DJ Johnny Walker», προσποιούμενος τον ακροατή. Πυροβόλησε τον παρουσιαστή δύο φορές. Στη συνέχεια, ο δράστης ο οποίος δεν φαίνεται στο livestream του Facebook, άρπαξε το χρυσό περιδέραιο του θύματος πριν διαφύγει με μοτοσικλέτα μαζί με έναν συνεργό που τον περίμενε έξω.

Λίγο αργότερα, ο Juan Jumalon άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.

Δείτε τη φρικιαστική στιγμή της εκτέλεσης

Φιλιππίνεςραδιοφωνικός σταθμόςεκτέλεσηειδήσεις τώρα