Κόσμος|25.03.2019 23:55
Μπλακάουτ στη Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση Μαδούρο καταγγέλλει «μια επίθεση»
NewsroomΗ κυβέρνηση της Βενεζουέλας υπό τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο κατήγγειλε σήμερα μια νέα «επίθεση» εναντίον του κεντρικού υδροηλεκτρικού σταθμού της χώρας στο Γκουρί (νότια) για να εξηγήσει τη βλάβη, που βύθισε στο σκοτάδι τα δύο τρίτα της χώρας, στο δεύτερο εκτεταμένο μπλακάουτ που σημειώνεται αυτόν τον μήνα.
«Υπήρξαμε θύματα μιας επίθεσης κατά του συστήματος παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και πιο συγκεκριμένα εναντίον της μονάδας του Γκουρί» επιβεβαίωσε ο υπουργός Ενημέρωσης Χόρχε Ροντρίγκες, σε μια τηλεοπτική παρέμβασή του.
Διαβάστε ακόμη
- Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
- «Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
- Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
- «Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών