Κόσμος
|
26.03.2019 13:00
Εκκενώνονται έξι δημαρχεία στη Γερμανία
NewsroomΈξι δημαρχεία εκκενώνονται σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας μετά από απειλή που έγινε μέσω e-mail την νύχτα της Δευτέρας για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.
Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι έχουν εκκενώθει τα δημαρχεία στο στο Augsburg, Kaiserslautern, Chemnitz, Göttingen, Neunkirchen και Rendsburg λόγω απειλής βόμβας ενώ συνεχίζεται η έρευνα με τη βοήθεια αστυνομικών σκύλων.
Τον Ιανουάριο, δικαστήρια σε τρεις γερμανικές πόλεις δέχτηκαν βομβιστικές απειλές, αλλά δεν σημειώθηκαν εκρήξεις.
Διαβάστε ακόμη
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια