Κόσμος|15.11.2023 22:36

«Ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά μου»: Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στις ΗΠΑ για τον εντοπισμό άνδρα, που σκότωσε τη σύντροφο του μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Η Τζαμέκα Γουίλιαμς ίσιωνε τα μαλλιά της, όταν ο σύντροφός της και πατέρας των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της, την πυροβόλησε. Η 14χρονη κόρη του ζευγαριού κάλεσε σε κατάσταση υστερίας της θείας της και της είπε «ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά μου».

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια με τη σχέση του να περνάει διακυμάνσεις. Πριν τη δολοφονία, συμφωνά αστυνομικές πηγές, είχε προηγηθεί καβγάς. 

«Όταν την είδε να ισιώνει τα μαλλιά της και να ετοιμάζεται να βγει με φίλους της είπε "δεν θα πας πουθενά, σήμερα είναι η μέρα". Τότε πήρε το όπλο και την πυροβόλησε», περιέγραψε συγγενής της Γουίλιαμς. 

«Πονάει το γεγονός ότι τα παιδιά έπρεπε να βιώσουν αυτή την τραυματική εμπειρία. Αυτές θα είναι οι τελευταίες αναμνήσεις που θα έχουν από τη μητέρα τους», πρόσθεσε. 

Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της του θύματος 14, 12 και 7 ετών,  ήταν μπροστά στη δολοφονία.  Αφού την πυροβόλησε ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του και εκ τότε αναζητείται. 

ΗΠΑγυναικοκτονίαειδήσεις τώρα