Κόσμος
|
26.03.2019 15:59
Διέλυσε ολοκαίνουργια Lamborgini στην προσπάθειά του να κάνει επίδειξη
NewsroomΔεν του βγήκε σε καλό η επίδειξη που θέλησε να κάνει στο πλήθος ένας κατά τα άλλα «υπερήφανος» οδηγός μιας πανάκριβης Lamborgini Huracan Performante αξίας 290.000 ευρώ.
Ο μάλλον... όχι και τόσο έμπειρος οδηγός, κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε ένα δέντρο στο τέλος κατέληξε σε ένα τοίχο.
Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο, σε μια επίδειξη υπεραυτοκινήτων στο Άκτον.
Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά μπροστά στο θέαμα του διαλυμένου πανάκριβου οχήματός του έπαθε σοκ, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων