Κόσμος|17.11.2023 11:56
Αρμενία: Έκρηξη σε πανεπιστημιακό κτίριο στο Ερεβάν: Ένας νεκρός και τρεις εγκαυματίες
NewsroomΣυναγερμός σήμανε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο Ερεβάν της Αρμενίας, καθώς έκρηξη έλαβε χώρα σε πανεπιστημιακό κτίριο, με αποτέλεσμα να ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν ακόμα τρία, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου του τμήματος χημείας του Κρατικού Πανεπιστημίου του Ερεβάν.
Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται με εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς, δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας, προσθέτοντας ότι ένα άτομο βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ακόμα δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη με τις έρευνες των Αρχών να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
- Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
- «40 χρόνια μετά, αναρωτιόμαστε»: Το DNA συνέδεσε τις δολοφονίες μιας 16χρονης και μιας «Playboy Bunny» - Ασύλληπτος ο serial killer
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους