Κόσμος|21.11.2023 23:57

Ισραήλ: Βίντεο με τον πρωταγωνιστή του Fauda, Ιντάν Αμέντι, να δίνει εντολή για χτύπημα στη Γάζα - «Αυτή δεν είναι σκηνή της σειράς, είναι η πραγματική ζωή»

Newsroom

Ο Ιντάν Αμέντι, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Fauda του Netflix, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media ένα βίντεο από τη Γάζα, όπου υπηρετεί ως έφεδρος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), τη στιγμή που δίνει εντολή για χτύπημα σε κτίριο.

Όπως πολλοί ισραηλινοί πολίτες, και ο ηθοποιός και μουσικός πολεμά ως έφεδρος στο νότιο Ισραήλ και τη Γάζα. Το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι διάσημοι και συμπρωταγωνιστές του. Στο βίντεο, ο Αμέντι ακούγεται να λέει ότι, «αυτή δεν είναι μια σκηνή από τη Fauda, αυτή είναι η πραγματική ζωή». Στο βίντεο, ο ηθοποιός βρίσκεται σε ένα τεθωρακισμένο όχημα, μαζί με άλλους στρατιώτες του Ισραήλ.

«Σε ένα λεπτό θα χτυπήσουμε το κτίριο στη μνήμη των αδελφών μας»

Επίσης, ακούγεται να λέει σε συσκευή επικοινωνίας: «Εδώ ο υποδιοικητής. Σε ένα λεπτό, θα χτυπήσουμε αυτό το κτίριο στη μνήμη των αδελφών και των αδελφών μας που σφαγιάστηκαν στις 7 Οκτωβρίου και δύο φίλων μας από το Yamam (μια μονάδα ειδικών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας) που σκοτώθηκαν στη δράση, ο Alexei Smaklov και ο Dror Elton».

Λωρίδα της ΓάζαςΓάζαNetflixειδήσεις τώραΙσραήλΠόλεμος στο Ισραήλ