Κόσμος|22.11.2023 22:32
Ερντογάν: Μοίραζε ξανά 200άρικα σε παιδιά στη Γερμανία - «Φυσικά, δεν θα σας δώσω ευρώ»
Μαρία ΖαχαράκηΚατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να δώσει πάλι χαρτζιλίκι 200 TL (6 ευρώ) στα παιδιά των Τούρκων ομογενών.
Viral στα social media
Λέγοντας «Φυσικά, δε θα σας δώσω ευρώ», ο Τούρκος πρόεδρος έβγαλε από την τσέπη του χαρτονομίσματα των 200 TL, που αντιστοιχούν σε 6 ευρώ, και άρχισε να τα μοιράζει στα παιδιά.
Το βίντεο με τον Ερντογάν, που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 5 ημέρες μετά την επίσκεψη, να δίνει χαρτζιλίκι έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους