Κόσμος|22.11.2023 22:12
Η Χαμάς έστειλε στο Ισραήλ τη λίστα με τα ονόματα των ομήρων που πρόκειται να απελευθερωθούν
NewsroomΤο Ισραήλ έλαβε τον κατάλογο με τα ονόματα των ομήρων που πρόκειται να απελευθερωθούν αύριο κατά την πρώτη ημέρα της εκεχειρίας που επιτεύχθηκε με τη Χαμάς, αναφέρει το Κανάλι 12.
Σύμφωνα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το Ισραήλ δεν θα δημοσιεύσει τα ονόματα πριν από την απελευθέρωσή τους για να αποφύγει τις ψεύτικες ελπίδες των οικογενειών, αν η συμφωνία αποτύχει.
Ο κατάλογος δόθηκε στον επικεφαλής της Μοσάντ David Barnea και στον στρατηγό των IDF Nitzan Alon, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ, εδραιώνοντας τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Διαβάστε ακόμη
- Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυο
- Η βίαιη αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς: Ολοκληρωτική ανατροπή και μάχη ηγεμονίας μέχρις εσχάτων
- Ήξεραν τον δράστη, όχι το θύμα: Πώς λύθηκε μυστήριο με αποκεφαλισμένο πτώμα 26 χρόνια μετά
- Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Ένας «εξωγήινος» που αλλάζει το μπάσκετ