Κόσμος|27.11.2023 11:58

Ένα μοναδικό δώρο για μια καρκινοπαθή: Χορηγοί της πλήρωσαν τον γάμο των ονείρων της - «Αυτό που έκαναν ήταν συγκλονιστικό»

Newsroom

Μια 23χρονη καρκινοπαθής έζησε ένα «χριστουγεννιάτικο θαύμα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αφού 33 χορηγοί και ένας χώρος δεξιώσεων της οργάνωσαν τον γάμο της, εντελώς δωρεάν.

Η Καταλέν Τσεσάιρ και ο 29χρονο Μπίλι Γκριν από τη Βρετανία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη εβδομάδα σε έναν γάμο με θέμα τα Χριστούγεννα στο Shrewsbury.

Η κοπέλα παλεύει με το λέμφωμα Χότζκιν, τετάρτου βαθμού.  Δύο φορές η ασθένεια ήταν σε ύφεση ωστόσο, ανακάλυψε φέτος ότι το λέμφωμα επέστρεψε, σύμφωνα με το BBC.

Η Καταλέν ευχαρίστησε όλους όσους της έκαναν ένα τέτοιο δώρο, έναν ονειρικό για την ίδια γάμο.

 

«Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που έκαναν», είπε. «Όλοι τους έκαναν καταπληκτική δουλειά για να κάνουν το γάμο μου. Δεν φτάνουν τα λόγια να τους ευχαριστήσουμε».

Η Σίντι Έντουαρτς από τον χώρο εκδηλώσεων, το Stanford Farm, δήλωσε ότι ο γάμος ήταν σαν τη δική τους εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής Don't Tell The Bride.«Έκλαψα όταν τους δείξαμε τι ετοιμάσαμε για εκείνους», είπε. «Η ΚέιτλΙν και ο Μπίλι δεν είχαν ιδέα τι κάναμε».

«Γνωρίζαμε ότι αυτό που ήθελαν περισσότερο οι δυο τους ήταν να παντρευτούν, και αυτό ήταν τόσο, τόσο συγκινητικό», τόνισε.

Βρετανίαειδήσεις τώραγάμοςκαρκίνος