Κόσμος|28.11.2023 16:45
Ακυρώθηκε η επίσκεψη του Ιρανού προέδρου στην Άγκυρα – Ουδέν σχόλιο από την τουρκική προεδρία
Μαρία ΖαχαράκηΣήμερα, Τρίτη αναμένονταν στην Άγκυρα ο πρόεδρος του Ιράν, Ιμπραχίμ Ραΐσι ,όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ωστόσο φαίνεται ότι η επίσκεψη τελικά ακυρώθηκε.
Με πηγή το γαλλικό πρακτορείο AFP η σχετική πληροφορία αναμεταδίδεται από αρκετές αντιπολιτευόμενες τουρκικές ιστοσελίδες, ορισμένες εκ των οποίων αναφέρονται σε ακύρωση και άλλες σε αναβολή χωρίς νέα ημερομηνία.
Σύμφωνα δε με την ιστοσελίδα της Ντουβάρ, ιρανικά ΜΜΕ αναφέρονται σε αναβολή προγραμματισμένης για τις 29/11 επίσκεψης Ραΐσι στην Τουρκία.
Η τουρκική προεδρία μέχρι στιγμής αρνείται να σχολιάσει την ακύρωση/αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης Ραΐσι.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης