Με οξεία βρογχίτιδα ο Πάπας Φραγκίσκος: «Όπως βλέπετε είμαι ζωντανός»
NewsroomΟ πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε σήμερα στην κατάσταση της υγείας του και στην γρίπη που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.
«Όπως βλέπετε, είμαι ζωντανός. Ο γιατρός δεν με άφησε να πάω στο Ντουμπάι, ο λόγος είναι ότι εκεί κάνει ζέστη και περνά κανείς από υψηλές θερμοκρασίες σε κλιματισμό, και στους βρόγχους μου, δεν κάνει καλό», είπε ο πάπας κατά την διάρκεια συνάντησης με πιστούς στο Βατικανό.
«Δόξα τω θεώ, δεν πρόκειται για πνευμονία. Είναι μια βρογχίτιδα ιδιαίτερα οξεία και μολυσματική. Ο πυρετός πέρασε, αλλά παίρνω ακόμη αντιβιοτικά και τέτοιου είδους φάρμακα», πρόσθεσε ο Φραγκίσκος.
Ο πάπας χαιρέτισε από απόσταση, χωρίς να τους σφίξει το χέρι, συμμετέχοντες σε σεμινάριο για την υγεία και υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της προληπτικής ιατρικής.
- Επιστροφή στην κανονικότητα; Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η καταρχήν συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Τραγωδία στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πέθανε εν ώρα εργασίας νοσηλεύτρια από ανακοπή
- Έκλεισε η συμφωνία ορόσημο για τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ: Τι αλλάζει για χειραποσκευές και αποζημιώσεις
- Η μεγάλη ανατροπή: Τι λέει οδηγός της Amazon που έκλεψε γάτα πελάτη - Το βίντεο που έγινε viral