Κόσμος
|
30.11.2023 22:53
Λευκός Οίκος: Καταδικάζουμε την «τρομοκρατική επίθεση» της Χαμάς
NewsroomΟ Λευκός Οίκος καταδίκασε το βράδυ της Πέμπτης «την τρομοκρατική επίθεση»– την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς – που προκάλεσε τον θάνατο «τουλάχιστον τριών ανθρώπων» στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.
«Καταδικάζουμε ασφαλώς αυτή την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε, αυτή την απεχθή βία», δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η επίθεση αυτή συνιστά «ένα νέο δείγμα της απειλής που αντιπροσωπεύει η Χαμάς για τον ισραηλινό λαό και το ισραηλινό κράτος».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες με το Κατάρ και την Αίγυπτο προκειμένου να παραταθεί η ανθρωπιστική παύση στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς, συμπλήρωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς