Κόσμος|30.11.2023 22:53
Λευκός Οίκος: Καταδικάζουμε την «τρομοκρατική επίθεση» της Χαμάς
NewsroomΟ Λευκός Οίκος καταδίκασε το βράδυ της Πέμπτης «την τρομοκρατική επίθεση»– την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς – που προκάλεσε τον θάνατο «τουλάχιστον τριών ανθρώπων» στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.
«Καταδικάζουμε ασφαλώς αυτή την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε, αυτή την απεχθή βία», δήλωσε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η επίθεση αυτή συνιστά «ένα νέο δείγμα της απειλής που αντιπροσωπεύει η Χαμάς για τον ισραηλινό λαό και το ισραηλινό κράτος».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες με το Κατάρ και την Αίγυπτο προκειμένου να παραταθεί η ανθρωπιστική παύση στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς, συμπλήρωσε.
Διαβάστε ακόμη
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου