Κόσμος|07.12.2023 00:31
Συγγνώμη του Τζόνσον από τις οικογένειες των θυμάτων από κορονοϊό - Δημόσια έρευνα στη Βρετανία για την πανδημία
NewsroomΟ πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων από κορονοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο για «την οδύνη, τις απώλειες, τον πόνο» αρχίζοντας ενώπιον της επιτροπής της δημόσιας έρευνας για την πανδημία την κατάθεσή του που είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει δύο ημέρες.
«Είμαι βαθιά λυπημένος για την οδύνη, τις απώλειες και τον πόνο» των θυμάτων αυτών και των οικογενειών τους, δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.
Ο πρώην πρωθυπουργός έχει προετοιμάσει προσεκτικά την υπεράσπισή του, διάβασε 6.000 σελίδες εγγράφων και κλείστηκε επί ώρες μαζί με τους δικηγόρους του, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times που αποκάλυψε τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει καταθέτοντας στην επιτροπή.
Διαβάστε ακόμη
- Απόπειρα γυναικοκτονίας στο Λαύριο: Η 32χρονη βγήκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο - Ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες ο δράστης
- «Πραγματικά άθλιες συνθήκες»: Συγκλονίζει αδελφός καρκινοπαθή για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Θεωρητικός της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Το Ορούτς Ρέις αποτελεί απάντηση στην Αθήνα για το καλώδιο
- Τζώρτζια Κεφαλά στο ethnos.gr: Ζούμε σε εποχή που δεν μπορεί να κρατάμε ίσες αποστάσεις