Κόσμος|07.12.2023 10:00
Αναχώρησε ο Ερντογάν για Αθήνα: Ποιοι τον συνοδεύουν
Μαρία ΖαχαράκηΟ Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναχώρησε από την Άγκυρα, σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, στις 09.45 (08.45 ώρα Ελλάδας) με το προεδρικό αεροπλάνο «TUR» για την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα.
Στην Αθήνα μεταβαίνουν επίσης 8 υπουργοί και 2 σύμβουλοι. Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ, ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο υπουργός Εθνικής Παιδείας Γιουσούφ Τεκίν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ, ο υπουργός Εμπορίου Ομέρ Μπολάτ, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Αμπντουλκαντίρ Ουράλογλου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, ο Επικεφαλής Σύμβουλος του Προέδρου Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς.
Διαβάστε ακόμη
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου