Κόσμος|09.12.2023 10:31
Τραγωδία στην Ιταλία: Τέσσερις νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο - 200 άνθρωποι απομακρύνθηκαν
NewsroomΤουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της ιταλικής πόλης Τιβόλι, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη.
Οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του νοσοκομείου, απομακρύνοντας 200 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων επτά παιδιών και μιας εγκύου.
Πολλά νεογέννητα μωρά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε πλησίον κοντινό κτίριο, ενώ περίπου 150 κλίνες στήθηκαν προσωρινά σε γυμναστήριο.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η φωτιά να προκλήθηκε από έκρηξη λέβητα και στη συνέχεια οι φλόγες να επεκτάθηκαν στα επείγοντα περιστατικά και στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Διαβάστε ακόμη
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο