Κόσμος
|
10.12.2023 18:00
Χαμάς: Το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει ομήρους χωρίς διαπραγματεύσεις
NewsroomΗ ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει οποιονδήποτε από τους ομήρους, εκτός και αν εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις για την υπό όρους απελευθέρωσή τους.
Ο Αμπού Ουμπάιντα εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ δήλωσε σε ένα ηχογραφημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera ότι το Ισραήλ δεν θα μπορέσει να απαλευθερώσει τους ομήρους με τη χρήση βίας, επικαλούμενος την αποτυχημένη επιχείρηση για την απελευθέρωση ενός ομήρου.
Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι οι μαχητές της Χαμάς έχουν μερικώς ή ολικώς καταστρέψει 180 οχήματα μεταφοράς προσωπικού, άρματα μάχης και βαρέα σκαπτικά οχήματα των Ισραηλινών, στο δεκαήμερο της επανέναρξης των πολεμικών επιχειρήσεων στη Γάζα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
- Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
- Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
- Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά